20 listopada w środę o godzinie 17.30 odbędą się 
zebrania z rodzicami uczennic i uczniów klas I - III, na których zostaną podane propozycje ocen za I semestr,
a także  indywidualne  konsultacje z nauczycielami.

 

Zebranie Rady Rodziców - g. 18.30 w auli

 

  DZWONKI

   /czas trwania zajęć lekcyjnych/

Godzina lekcyjna Czas
trwania lekcji
Czas
trwania przerwy

1

 

7.30 -  8.15

5 min.

2

 

8.20 -  9.05

10 min.

3

9.15 - 10.00

 

10 min.

4

10.10 - 10.55

 

10 min.

5

11.05 – 11.50

 

20 min.

6

12.10 – 12.55

 

10 min.

7

13.05 – 13.50

 

10 min.

8

14.00 – 14.45

 

10 min.

9

14.55 – 15.40

 

5 min.

10

15.45 - 16.30

 

5 min.

11

 

16.35-17.20